Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

O Σύλλογος Πολυτέκνων Χαλκίδας προχωρά σε αγωγές για τις παράνομες κρατήσεις χρημάτων

O Σύλλογος πολυτέκνων Χαλκίδας και περιχώρων στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής για την στήριξη των πολυτέκνων αλλά και κάθε συμπολίτη μας που αδικήθηκε από τις παράνομες παρακρατήσεις μισθών δώρων και συντάξεων ξεκινά ένα δικαστικό αγώνα με αγωγές για την διεκδίκηση των χρημάτων που παρακρατήθηκαν παράνομα από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την υποβολή της αγωγής είναι:
1) Αντίγραφο ηλεκτρονικής αίτησης φορέα του συνταξιούχου
2) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας του τελευταίου έτους
3)Εκκαθαριστικο σύνταξης
4 ) Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
Οι αιτήσεις θα ξεκινούν να γίνονται δεκτές από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και όσο πιο σύντομα κατατεθούν τόσο πιο γρήγορα θα υπάρχει και το αποτέλεσμα της εκδίκασης. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 22210 81 527 στην ιστοσελίδα μας στο facebook πολύτεκνοι Χαλκίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου