Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ Γιά να δούμε, αυτή την φορά θα έχει απαρτία το Συμβούλιο;

Προσπαθεί να μαζέψει τα ..αμάζευτα η Αλημπατέ και να έχει "απαρτία" για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο (αύριο Τρίτη) αφού οι 9 σύμβουλοι της συνεχώς απέχουν και εχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον Βελέτζα τον οποίο χρησιμοποιεί σαν "μαξιλαράκι"!!

Αν και ο συνδυασμός βρίσκεται σε ..αποσύνθεση, προφανώς ο Βελέντζας έχει τους λόγους του που στηρίζει την Αλημπατέ στα ..δύσκολα! Και καλά αυτός λέει οτι δεν θα είναι ξανα υποψήφιος! Οι σύμβουλοι του όμως που ...ανέχονται αυτήν την συμπεριφορά και που πιθανόν να ξαναείναι υποψήφιοι; Μέ ποιό κόστος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου