Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Κλειστή η γέφυρα γιατί έληξε η σύμβαση του ΟΛΝΕ με τον εργολάβο!!! Και δεν έκαναν διαγωνισμό...

Τρείς ημέρες κλειστή η συρταρωτή γέφυρα του Ευρίπου (Σάββατο-Κυριακή και Δευτέρα), το Σάββατο είναι γνωστό "λόγω μειωμένης διέλευσης" όμως Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου γιατί; Και πότε θα ξανανοίξει!! Ούτε οι ..ίδιοι ξέρουν οπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που έβγαλαν την Κυριακή!!
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια προχειρότητα!!! Το έγγραφο προς το Λιμεναρχείο συντάχθηκε στις 5μμ!!
Σε ερώτημα μας στο Λιμεναρχείο δεν μας δώθηκε απάντηση διότι δεν γνώριζαν τους λόγους και μας παρέπεμψαν στον ΟΛΝΕ!!
Εν προκειμένω και μετά από ρεπορτάζ, η γέφυρα παραμένει κλειστή για την ναυσιπλοοία λόγω έλλειψης σύμβασης λειτουργείας-συντήρησης με εργολάβο!!! Τόσο ...καλά!!
Βγήκε άγονος (sic!!) ο διαγωνισμός έγιναν "παράνομες" κατατμήσεις οι οποίες τέλειωσαν και αυτές ( και πάλι sic!!) και τώρα η γέφυρα θα μείνει κλειστή για την ναυσιπλοοία μέχρι ...νεωτέρας!!
Να σας πω και τον νέο ανάδοχο; ΣΑΜΠΟς θα το καταλάβει κανείς;
Εχουν διαλύσει το ...σύμπαν οι "μαθητευόμενοι μάγοι"!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου