Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Του ..."κατέβασαν τα ..αυτιά" Μπακογιάννης και Σπανός!!

Σε έντονο ύφος δέχτηκε "επιπλήξεις" ο Ανδρ. Παπανδρέου από Σπανό και Μπακογιάννη, στην απογευματινή συνάντηση, για τα όσα είπε μέσω facebook  "κατά την Περιφέρειας και των αποφάσεων που αυτή παίρνει ερήμην  του ΟΛΝΕ" λέγοντάς του "όλα έχουν γίνει κατόπιν αιτημάτων του Οργανισμού και ειναι εν γνώση του, και να μην κάνει τον ...ανήξερο"!
Του συνέστησαν ...ψυχραιμία και να μην εκνευρίζεται όταν η Περιφέρεια εν προκειμένω δεν συμφωνεί με τα όσα υποστηρίζει ο ΟΛΝΕ στα στρατηγικής σημασίας θέματα (master plan) και εκφράζονται αντίθετες απόψεις.
Ακόμη στην συνάντηση του κοινοποιήθηκε δια ζώσης ότι "η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει με 1.5οο.οοο ευρώ την κατασκευή των υδατοδρομίων" και ότι "πρέπει η μελέτη να ..τρέξει άμεσα" αφού η Περιφέρεια ειχε εκδηλώσει την απόφαση της να την εκπονήσει αλλά ο Παπανδρέου εξέφρασε αντιρήσεις επ' αυτού και ανέλαβε να την κάνει  ο ΟΛΝΕ (προφανώς για να εξυπηρετηθούν τα ...ρουσφέτια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου