Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Κε Μαραγκέ, τον Γεωργαλά τι τον έχετε στον ΟΛΝΕ;

Ενστασεις κατέθεσε ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Γιάννης Μαραγκός ως προς την ενημέρωση, επικοινωνία και συνενόηση του ΟΛΝΕ με το ΕΒΕΕ και ζήτησε "σε κρίσιμα, μεγάλα θέματα να υπάρχει συνενόηση, συνέργεια και επαφές"!
Και τον Γεωργαλά γιατί τον έχετε εκεί ως εκπρόσωπο του ΕΒΕΕ;
 Μόνο για να ζητάει "ρουσφέτια" για την Αρτάκη, αφού για τους Επαγγελματίες δεν ενδιαφέρεται καθόλου; Χαρακτηριστική η διένεξη ΟΛΝΕ-ΑΣΤΕΡΙΑ κατά την οποία ο εκπρόσωπός σας πήρε αντίθετη θέση υπέρ του ΟΛΝΕ!!
Επί τη ευκαιρία, εχετε ενδιαφερθεί να μάθετε που βρίσκεται αυτή η υπόθεση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου